Inca doua parcari din Sectorul 4 au intrat in regim de tarifare. Cat costa ora de parcare

tarife parcari

Directia Mobilitate Urbana (DMU) din cadrul Primariei Sectorului 4 anunta, printr-un comunicat de presa, ca inca doua parcari publice din Sectorul 4 au intrat in sistemul de tarifare.

Este vorba despre parcarile publice Pridvorului si Izvorul Rece 2, situate pe strada Secerei (langa Palatul National al Copiilor), respectiv strada Izvorul Rece (intersectie cu Drumul Gazarului), incluse incepand din 25 ianuarie in sistemul de tarifare.

Conform regulamentelor stabilite la nivelul Sectorului 4, doua ore de parcare vor fi tarifate cu un leu iar intervalul de doua ore este nefractionabil, mai anunta DMU.

”Totodata, soferii sunt obligati sa ocupe locul de parcare conform specificatiilor lui, sa parcheze pe un singur loc si sa nu ocupe abuziv locurile de parcare destinate persoanelor cu dizabilitati, a incarcarilor autovehiculelor electrice sau locurilor special amenajate pentru car sharing.

Tariful poate fi achitat la aparatele de plata din interiorul parcajul (cash si card bancar) conform instructiunilor afisate pe display-ul acestuia, prin SMS sau prin aplicatia mobila Primaria Sectorului 4.

Mai mult decat atat, posesorii autovehiculelor ce au parcat inainte de aplicarea taxei de stationare au obligatia de a parasi parcajul in maxim 48 de ore, in caz contrar vor fi relocati de catre Politia Locala Sector 4.”, se arata in comunicatul de presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 + twelve =