Care sunt noile parcări publice intrate în regim de plată în sectorul 4!

neregulamentar

Recunoaștem că informația asta ne-a scăpat, dar nu e nici acum prea târziu să aflați că alte câteva parcări publice din sectorul 4 au intrat în regim de tarifare.

Potrivit unui anunț al direcției Mobilitate Urbană 4, începând cu 14 iunie 2022, locurile de parcare amenajate pe Intrarea Urcușului au intrat în regim de parcare publică cu plată, tariful pentru ocuparea unui loc fiind de 1 leu/două ore, în intervalul orar 8.00-18.00 (Zona Verde).

Totodată, mai informează instituția, ocuparea unui loc se poate face și pe bază de abonament, în valoare de 60 lei/lună (TVA inclus), nefracționabil.  Pentru această zonă sunt disponibile 60 de abonamenteAbonamentele sunt valabile doar în cursul lunii în care au fost achiziționate.

”De asemenea, tot din 14 iunie au intrat în regim de tarifare orară și locurile amenajate pe Soseaua Berceni, pe tronsonul dintre Apărătorii Patriei și Bulevardul Metalurgiei. Și aici există posibilitatea achiziționării unui abonament, în zona menționată fiind suplimentat un număr de 150 de abonamente.

Conform sursei citate, abonamentele pot fi obținute, fie prin intermediul aplicației „Primăria Sectorului 4”, din meniul aplicației – zona „Abonamentele mele – Parcări Stradale” sau secțiunea Parking@4, apoi selectând parcarea dorită și butonul Solicită un abonament. O altă modalitate este accesarea site-ului www.mobilitateurbana4.ro, secțiunea Solicită un loc de parcare, apoi Parcări Publice, unde se selectează parcarea dorită din lista de parcaje.

SURSA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

thirteen − two =