Cand incepe RADET sa dea caldura? Anumiti clienti pot primi deja agent termic

agent termic

RADET a anuntat in aceasta dimineata, printr-un comunicat de presa, ca incarcarea instalatiilor, demarata in data de 17 septembrie, a fost finalizata si ca anumiti clienti pot cere deja demararea furnizarii de agent termic.

RADET poate furniza, exclusiv la cerere, agent termic pentru incalzire, spitalelor, scolilor, gradinitelor, caminelor de batrani, precum si tuturor celorlalte institutii publice care doresc inceperea furnizarii agentului termic pentru incalzire, potrivit comunicatului de presa.

Din pacate, insa, ceilalti clienti, respectiv consumatorii casnici, trebuie sa mai astepte, conform unei HG care se aplica in fiecare an. Mai exact, trebuie sa fie indeplinite conditiile prevazute de art. 117 din H.G. nr. 425/20.07.1994, modificat prin H.G. nr. 337/16.05.2018: “inceperea furnizarii agentului termic pentru incalzire va avea loc dupa inregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, intre orele 20:00 si 6:00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10 grade C sau mai mici“.

RADET mai precizeaza ca reprezentantii institutiilor mentionate mai sus pot solicita inceperea furnizarii de agent termic prin formularul de contact existent pe site-ul regiei, la adresa de e-mail relatii@radet.ro si la registratura institutiei din strada Cavafii Vechi numărul 15, Sector 3, Bucuresti.

Potrivit regiei, pentru informatii suplimentare, bucurestenii au la dispozitie numerele de telefon 0319442 si 0800.820.002.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

1 × 4 =