Atentie! RADET anunta data la care incepe incarcarea cu apa a retelei de termoficare

termoficare

RADET a anuntat ca va incepe incarcarea cu apa a retelei de termoficare pentru noul sezon de incalzire – 2018-2019 – incepand cu data de 17 septembrie.

RADET le recomanda consumatorilor sa ia toate masurile necesare pentru finalizarea lucrarilor la instalatiile interioare de termoficare, pentru a evita incidentele, precum inundatiile in apartamente,  ce pot aparea odata cu incarcarea acestora.

“Asociatiile de Proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie sa se asigure ca instalatiile interioare proprii de alimentare cu energie termica sunt in stare de functionare si ca lucrarile din interiorul imobilelor sunt finalizate. Reamintim faptul ca, potrivit prevederilor articolului 30, alineatul (4) din legea nr. 325/2006 a serviciului public de alimentare cu energie termica, publicata in Monitorul Oficial nr. 651/27.07.2006, debransarea instalatiilor interioare de incalzire si/sau pentru apa calda menajera ale consumatorilor de energie termica dintr-un condominiu nu poate fi efectuata pe parcursul sezonului de incalzire”, se arata intr-un anunt al Regiei.

CITESTE SI: Gabriela Firea: ELCEN ar putea intra in faliment in aceasta luna – bucurestenii, victime ale unui razboi politic

RADET mai precizeaza ca data privind inceperea furnizarii agentului termic pentru incalzire va fi anuntata ulterior.

Sursa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

15 − eleven =