INFORMAȚII UTILE: STB anunță reluarea circulației tramvaielor pe linia 25, iar autobuzele liniei 610 revin pe calea de rulare a tramvaielor

STB

Societatea de Transport București – STB anunță că Tramvaiele liniei 25 își vor relua traseul de bază, începând de sâmbătă, 9 decembrie. De asemenea, începând de ieri, autobuzele liniei 610 au revenit pe calea de rulare a tramvaielor pe tronsonul dintre Romprim” și Piața Sudului.

Astfel, tramvaiul 25 va circula pe o singură linie, alternativ, din cauza șantierului pentru refacerea rețelei de termoficare poziționat pe aliniamentul căii de rulare, anunță STB.

Linia 25 va funcționa pe traseul de bază Depoul Militari – Terminal CFR Progresul: Depoul Militari, Bdul Preciziei, Valea Cascadelor, Bdul Timișoara, Str. Progresului, Șoseaua Viilor, Șoseua Giurgiului, terminalul CFR Progresul.

Tot cu această dată, linia navetă de autobuz 625 și linia de tramvai 12 se suspendă.

De asemenea, începând de ieri, 06.12.2023, de la ora 16:00, autobuzele liniei 610 ale STB au revenit pe calea de rulare a tramvaielor de pe Șos. Olteniței, pe tronsonul cuprins între terminalul „Romprim” și Piața Sudului. Decizia vine ca urmare a finalizării lucrărilor de modernizare a peroanelor stațiilor de tramvai „Șos. Vitan Bârzești”, „Lunca Bârzești” și „Stadion”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × 1 =