Intersectii periculoase din Sectorul 4: inca un accident a avut loc azi – Primim De la Cititori

intersectii

Astazi, in rubrica “De la Cititori” vom scrie despre (alte) doua intersectii din Sectorul 4 unde pietonii, dar si soferii dupa cum veti vedea in continuare, sunt expusi riscului de accidente. Este vorba despre intersectia Soseaua Oltenitei – str. Daracului – str. Paduroiu si despre intersectia strazilor Anton Bacalbasa cu cap. Gheorghe Ion, unde chiar azi dimineata doua masini s-au ciocnit si a fost nevoie de interventia SMURD.

In ambele intersectii este nevoie de implicarea autoritatilor, asa ca speram ca mesajele pe care le publicam astazi sa fie citite si de cei care pot interveni pentru rezolvarea acestor probleme. Fara alte comentarii, va prezentam mesajele primite de la cititorii nostri.

C.N. ne scrie: Intersectia Soseaua Oltenitei – str. Daracului – str. Paduroiu. Strada Daracului este cea pe care se merge spre scoala / gradinita Martisor. Din pacate, aceasta intersectie nu este semaforizata. Este doar o trecere de pietoni, unde vesnic se intampla accidente. Este foarte periculos sa treci strada pe acolo, atat ca pieton, cat si cu masina. Trec zeci de copii pe acolo catre si de la scoala. Avand in vedere ca este un nod mare de circulatie, ar fi util un semafor. Eu i-am scris si primarului, care mi-a raspuns ca va trimite o adresa la Comisia de Circulatie, dar inca nu am primit vreun raspuns.

A.B. ne scrie: “In intersectia strazilor Anton Bacalbasa cu cap. Gheorghe Ion, doua masini s-au lovit astazi (suficient de serios incat a fost nevoie de SMURD si pompieri). Unul din motivele accidentului este stationarea de vreo 4 luni a rulotei care blocheaza vizibilitatea soferilor desi am facut cateva sesizari, nimeni nu a facut nimic pana acum.

1 Comment

  1. Costachescu

    octombrie 27, 2017 at 8:15 pm

    Domnilor din primarie, ce facem cu aglomeratia de pe luica unde se fac reparatii de ani de zile, dar cu sos berceni spre comuna cu acelasi nume, dar sos. giurgiului intrare jilava??? Este groaznic!!!! Nici o intrare sau iesire din bucuresti prin sectorul 4 nu functioneaza. D.le baluta, pe cand stateati pe aleea terasei, in bloc P…., nu era traficul de acum. Trebuie sa luati masuri de fluidizare trafic, altfel devenim un al 2 lea militari!!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

eight + 11 =