Interventie a pompierilor ISU la metrou: Incendiu intre statiile Tineretului si Eroii Revolutiei

Controale inopinate

Un incendiu s-a produs, ieri seara, in jurul orelor 22.30, pe magistrala de metrou Berceni – Pipera, intre statiile Tinererului si Eroii Revolutiei, anunta reprezentantii ISU Bucuresti Ilfov.

Pompierii au fost alertati imediat ce s-a sesizat degajarea de fum din subteran, in apropierea statiei de metrou Tineretului, iar interventia acestora a avut loc in jurul orei 22.50, dupa intreruperea circulatiei pe unul dintre sensuri. In jurul orei 23.20, sursa incendiului, respectiv aprinderea unui izolator strapuns, a fost eliminata, dupa cum au declarat, pentru Agerpres, reprezentantii Metrorex.

In timpul interventiei, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti – Ilfov nu excludea posibilitatea restrictionarii totale a traficului pe magistrala Berceni – Pipera, implicit evacuarea calatorilor din statia Tineretului dar, din fericire, aceste masuri nu s-au impus.

De precizat este ca avem de-a face cu al doilea incident de acest fel la metrou in mai putin de o luna de zile, cel mai recent incendiu provocat de o defectiune tehnica petrecandu-se in data de 20 ianuarie, anul acesta!

CITESTE SI: Inca un incident la metrou. Un incendiu a dus astazi la evacuarea calatorilor de la Universitate!

1 Comment

  1. Popescu

    February 17, 2017 at 5:56 am

    Tinererului – aveti o greșeală în titlu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three + 10 =