La un pas de dezastru. 25 de persoane au primit primul ajutor, iar două au ajuns la spital, după incidentul de azi de la metrou

metrou

Nu mai puțin de 25 de persoane au primit primul ajutor, iar două au fost duse la spital după incidentul de azi de la metrou, când un tren care pleca din stația de metrou Piața Romană către Berceni a prezentat o defecțiune tehnică cu degajare de fum, la ieșirea din stație. Potrivit Metrorex, s-a întâmplat la ora 08.42.

”Ca urmare a defectiunii tehnice cu degajare de fum din Piata Romana, echipele Metrorex au apelat conform procedurilor la institutiile abilitate pentru verificare si acordare de sprijin in caz de nevoie.
Calatorii aflati in trenul defect au fortat deschiderea usilor, fapt ce a condus la blocarea trenului in tunel si deconectarea de la energia electrica a acestuia.”, potrivit unui caomunicat de presa al Metrorex.

Astfel, se mai arată în anunț, calatorii (172 de persoane, conform DSU) au fost debarcați în tunel, după scoaterea tensiunii pe ambele fire, sub supravegherea directă a echipelor de intervenție Metrorex și ISU. ISU a luat decizia de activare a planului roșu de intervenție pentru spitalele Floreasca și Universitar.

La incident au intervenit 20 autospeciale de stingere, 39 ambulanțe SMURD, precum și Detașamentul Special de Salvatori. Potrivit unor surse citate de ProTV, 25 de persoane au primit primul ajutor, iar două au fost transportate la spital.

SURSĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 1 =