Primaria de sector bate in instanta ONG-urile care contestau legalitatea parcarii din Tineretului. Primarul, atac dur la adresa Eco-Civica si Salvati Bucurestiul!

Tineretului

Mai rar se intampla sa vedem astfel de deznodaminte ale unor procese in instanta unde paratul este administratia locala, dar iata ca s-a intamplat acum. Pe scurt, primaria sectorului 4 a castigat procesul cu ONG-urile Salvati Bucurestiul si Eco-civica, care atacasera in instanta legalitatea construirii parcarii din Tineretului, de langa Palatul Copiilor.

Potrivit unui comunciat de presa al primariei de sector,

“Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au stabilit, prin decizie definitiva, faptul ca indicatorii tehnico-economici aferenti proiectului de investitii privind parcarea de 700 de locuri din proximitatea Palatului National al Copiilor sunt temeinic fundamentati si in perfecta legalitate.”

Conform sursei citate,

“Sentinta a fost pronuntata in dosarul in care asociatiile „Salvati Bucurestiul” si „Eco-civica” au solicitat instantei de judecata anularea hotararii de consiliului local nr. 59/2017, prin care au fost aprobate sumele maximale necesare amenajarii parcarii sus-mentionate. Desi in faza de fond, Tribunalul Bucuresti a dispus anularea acestei hotarari de consiliu local, in data de 04.06.2019, Curtea de Apel Bucuresti a admis recursul autoritatii locale, a casat sentinta recurata si, in rejudecare, a respins actiunea reclamantelor ca nefondata.”

Daniel Baluta, atac la ONG-isti: “oameni fara capatai, fara interes real pentru dezoltarea societatii”

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a lansat cu ocazia castigarii de catre administratia locala a acestui proces si un atac dur la adresa liderilor ONG-urilor au contestat construirea parcarii cu pricina:

“Asa cum am spus si in trecut, adevarul si buna-credinta vor infrange intotdeauna incercarile disperate ale unor oameni fara capatai, fara interes real pentru dezoltarea societatii. Le multumesc pe aceasta cale judecatorilor pentru curajul de a nu se lasa intimidati de presiunea publica, evident una provocata intentionat, pe care oponentii proiectelor de investitii derulate de Primaria Sectorului 4 au tot incercat sa o creeze si sa o impuna in mentalul colectiv”.

Sentinta magistratilor Curtii de Apel Bucuresti este definitiva:

TE-AR PUTEA INTERESA SI: Parcarea de la Palatul Copiilor este gata. De ce nu se taie “pamblici”, ca sa “make a photo”?

1 Comment

 1. Teodorof Mihaela Elena

  July 2, 2019 at 4:09 pm

  Buna ziua, domnule primar.
  Locuiesc pe str Emil Racovita,si dupa ce am reusit sa inchiriez un loc de parcare,acum o saptamana, aflu ca se reziliaza contractul,iar locuri de parcare mai sunt disponibile la patru blocuri distanta. Totul din pricina unui trotuar de 25 de cm…?
  Astept un raspuns logic din partea dumneavoastra, pentru locurile de parcare de pe aleea Niculitel
  Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 + 6 =