17 tone de legume dintr-o piata din Sectorul 4, “indisponibilizate” de politisti

piata din Sectorul 4

Politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, au desfasurat, luni, 3 februarie, o actiune intr-o piata din Sectorul 4 unde au descoperit si indisponibilizat peste 17.000 de kilograme de legume, se arata intr-un comunicat de presa al Politie Capitalei.

La actiune au participat politisti ai Sectorului 4 – Serviciul de Investigare Criminalitatii Economice si Sectiei 26, care in urma activitatilor au descoperit un TIR incarcat cu mai multe tipuri de legume achizitionate din spatiul intracomunitar.

Politistii au verificat documentele justificative si au constatat ca acestea prezentau nereguli cu privire la destinatia unde marfa trebuia livrata.

In consecinta, politistii au indisponibilizat marfa in valoare de aproximativ 125.000 de lei, pana la finalizarea verificarilor.

Potrivit sursei citate, cercetarile sunt continuate de politisti ai Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Sector 4, sub aspectul savarsirii infractiunilor de inselaciune si evaziune fiscala.

SURSA

CITESTE SI: Scena ca in filme in sectorul4! A condus beat si fara carnet, iar politistii au fost nevoiti sa traga focuri de avertisment pentru a pune capat urmaririi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

sixteen − ten =