Scena ca in filme in sectorul 4! A condus beat si fara carnet, iar politistii au fost nevoiti sa traga focuri de avertisment pentru a pune capat urmaririi

politia

Politistii din cadrul Sectiei 16 Politie, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au observat, azi-noapte, in jurul orei 00.30, pe o strada din sectorul 4 al capitalei un autoturism cu mai multi ocupanti, care se deplasa sinuos pe carosabil. Cum soferul masinii suspecte nu a raspuns avertizarilor politistilor, si a calcat pedala de acceleratie, oamenii legii au trecut la folosirea fortei pentru a incerca sa puna capat urmaririi.

”Politistii au procedat la efectuarea manevrelor pentru oprirea regulamentara a autovehiculului, moment in care conducatorul auto a simulat oprirea, apoi a accelerat. Imediat, s-a pornit in urmarirea autoturismului, iar la o intersectie , un echipaj de la Sectia 15 Politie, solicitat ca sprijin, a incercat sa opreasca masina, insa dupa refuzul soferului de a opri, au folosit armamentul din dotare, executand focuri de avertisment in plan vertical, autoturismul neoprind nici de aceasta data.

Ajuns la o alta intersectie, soferul a patruns pe culoarea rosie a semaforului electric acrosand un alt autoturism care se deplasa regulamentar, fiind interceptat si oprit de politisti. Cei patru ocupanti au coborat si au inceput sa alerge, moment in care, pentru prinderea si imobilizarea acestora, s-a folosit din nou armamentul din dotare, executandu-se in plan vertical focuri de avertisment.”, se arata intr-un comiunicat al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti (DGPMB).

In urma primelor verificari s-a stabilit ca soferul autoturismului nu detine permis de conducere, iar in urma testarii cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,78 g/%0 in aerul expirat.

Politia mentioneaza ca, in ambele cazuri, in urma folosirii armamentului din dotare nu au rezultat victime sau pagube materiale.

Sursa: DGPMB

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

fifteen + six =