IMPORTANT! Incepand de sambata, liber la vaccinare fara programare in toate centrele din tara!

vaccinare

Comitetul National de Vaccinare anunta ca, incepand cu data de 8 mai, oricine se poate vaccina fara programare in toate centrele din tara! Exista insa cateva conditii care trebuie respectate.

Astfel, cei care nu doresc sa se programeze in platforma speciala, pot merge direct la centrul de vaccinare pe care il prefera si se pot imuniza. De retinut este faptul ca prioritate vor avea insa cei care sunt programati. In acelasi timp, trebuie stiut ca zilnic, pana la orele 14:00 vor fi vaccinate in principal doar persoanele cu varsta de peste 60 de ani.

Restul persoanelor care doresc sa se vaccineze se vor prezenta după ora 14.00, până la finalul programului, ora 20.00, fără programare. Menționez, pentru persoanele peste 60 de ani, se pot prezenta pe tot parcursul programului de la orele 8 la 20, fără programare”, a anunțat Valeriu Gheorghiță, presedintele Comitetului Național de Vaccinare.

Mai trebuie spus ca persoanele care vor sa se vaccineze fara programare vor fi imunizate in limita locurilor disponibile, iar daca se depaseste capacitatea centrului respectiv, vor fi eliberate bonuri de ordine pentru zilele urmatoare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

eleven + 17 =