Lovitura pentru mafia din Piata Sudului: complexul comercial va trece in subordinea directa a Sectorului 4!

Piata Sudului

Un proiect de hotarare care va fi luat in discutie in urmatoarea sedinta a Consiliului Local Sector 4, proiect care se afla publicat pe site-ul primariei de sector, propune trecerea complexului Agroalimentar Piata Sudului din subordinea Directiei Pietelor in cea a “Sectorului 4”.

Scriam, ieri, ca primarul sectorului 4, Daniel Baluta, a declarat, intr-un interviu acordat pentru Ziarul Financiar, ca Piata Sudului vafi subiectul, in perioada urmatoare, unor modernizari rapidale si, prin urmare, ca actualul complex alimentar nu va fi desfiintat, asa cum se zvonea.

Se pare ca un prim pas pentru a se putea realiza investitiile promise de primar in Piata Sudului va fi facut in curand, mai exact in urmatoarea sedinta a Consiliului Local Sector 4.

Este vorba despre proiectul de hotarare care propune  “scoaterea din administrarea Directiei Piete si Gestionare Activitati Comerciale Sector 4 a Complexului Agroalimentar Piata Sudului”, incepand cu data demararii investitiei si trecerea obiectivului in administrarea directa a Sectorului 4 al Municipiului Bucuresti.

In expunerea de motive a proiectului de hotarare se motiveaza necesitatea transferului “pentru realizarea investitiilor necesare si functionarea in conditii de legalitate, precum si pentru modernizarea Complexului Agroalimentar Piata Sudului, in vederea cresterii veniturilor pe care Directia Piete si Activitati Comerciale sector 4 le poate incasa ulterior”.

Va reamintim ca, recent, primarul sectorului 4 declara, pentru Ziarul Financiar, ca pe langa modernizarea complexului comercial, Piata Sudului va beneficia si de construirea a doua parcari (una langa magazinul BIG Berceni, iar cealalta langa statia de metrou), cu un numar total de maxim 600 de locuri.

Investitia in modernizarea Pietei Sudului se va ridica la valoarea de 5 milioane de euro.

Sursa: Primaria Sector 4

1 Comment

  1. Andrei

    December 15, 2016 at 3:16 pm

    Cum adica sectorul 4? Pa persoana fizica? Oricum, se schimba doar mafioții.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen + 9 =