Incep doua lucrari importante in sector: la Piata Norilor si la un nou pasaj rutier!

Piata Norilor

Primarul sectorului 4, Daniel Baluta, a anuntat pe Facebook inceperea lucrarilor la Piata Norilor, dar si demararea, in curand, a santierului pentru pasajul de la intersectia strazilor Turnu Magurele cu Obregia.

Cele doua anunturi au fost facute in urma cu doua zile, cum spuneam, pe pagina de Facebook a primarului. Cat dureaza lucrarile la Piata Norilor si cand incep de fapt lucrarile la noul pasaj?

In primul rand, santierul de la Piata Norilor s-a deschis chiar in aceste zile, iar vechea cladire este pusa la pamant de buldozere. “Cred ca suntem cu totii de acord, privind aceste imagini, ca in conditiile actuale nu se mai putea face comert civilizat in aceasta locatie.”, scrie  primarul pe pagina de socializare.

Nu stim cum arata proiectul noii piete, dar ne asteptam sa fie ceva similar celui de la Piata Sudului, daca nu ca dimensiuni, macar ca aspect. Spunem asta pentru ca tot primarul dezvaluie si cat vor dura lucrarile: “In aproximativ 12 luni, cartierul Tineretului se va putea mandri cu o bijuterie de piata agroalimentara.”

Legat de pasajul de la intersectia strazilor Turnu Magurele cu Obregia, Daniel Baluta spune ca in aceste zile se pun la punct detaliile legate de constructie. De altfel, se pare ca este vorba chiar despre “ultimele discutii inainte de inceperea lucrarilor”. In opinia edilului, pasajul va fluidiza traficul in sudul sectorului.

Sursa: Facebook

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

3 × four =