In ce stadiu sunt lucrarile la noul centru agroalimetar de la Piata Sudului?

Piata Sudului

Lucrarile la noul centru agroalimetar de la Piata Sudului (Piata Agroalimentara Berceni-Sudului) au inceput in luna octombrie 2018, iar toata lumea se intreaba cand vor fi acestea finalizate. Daca ne uitam la informatiile publicate de primarie in urma cu un an de zile, lucrarile la Piata Sudului ar trebui sa fie finalizate nu mai tarziu de luna noiembrie anul acesta, adica peste aproximativ o luna de zile. In ce stadiu sunt lucrarile la noul centru agroalimetar de la Piata Sudului acum?

Primarul Sectorului 4, Daniuel Baluta, a postat pe pagina sa de Facebook cateva imagini si informatii legate de subiect, chair in urma cu cateva zile:

Cel mai important proiect al sectorului nostru se desăvârșește ușor-ușor. Nimic nu se face în grabă, totul se face cu sufletul, dar mai ales cu mintea.

Este un simbol pentru noi toți, iar definitivarea lui înseamnă schimbarea imaginii sectorului nostru, înseamnă primenire, curățire, înseamnă pași siguri spre normalitate, spre anul 2020, așa cum este acesta în Europa.

Primarul nu reconfirma data de finalizare a lucrarilor, dar posteaza si imagini cu stadiul de acum al lucrarilor.

Iata cateva capturi exemple mai jos:

In final, va intrebam: credeti ca va fi respectat termenul de finalizare a noului centru comercial de la Sudului?

SURSA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

15 + 12 =