Lucrarile de relocare a stalpilor de troleu de pe Turnu Magurele s-au incheiat. Continua lucrarile de largire a arterei

Magurele

STB a anuntat, ieri, finalizarea lucrarilor de relocare a retelei de troleibuz pe Str. Turnu Magurele, astfel incat lunia 74 de troleibuz isi reia traseul de baza. In acelasi timp, lucrarile de largire astrazii Turnu Magurele vor continua, dupa cum afirma edilul sectorului 4, Daniel Baluta.

“Incepând cu data de 21.11.2018, linia 74 de troleibuz îsi va relua traseul de baza intre terminalele ,,Bd. Alexandru Obregia” si „Piata Unirii”, pe: Str. Turnu Magurele, Str. Emil Racovita, Str. Serg. Nitu Vasile, Cal. Vacaresti, Bd. Tineretului, Bd. Dimitrie Cantemir. De la aceeasi data, linia naveta 674 de autobuz se desfiinteaza.”, potrivit STB.

Intr-o postare pe Facebook din data de 16 noiembrie, primarul Sectorulu 4, Daniel Baluta, spunea ca lucrarile in zona vor continua.

“Pentru fluidizarea traficului in zona de Sud a Capitalei, am demarat un amplu proiect de largire a bulevardelor. Una dintre cele mai importante artere din Sectorul 4, strada Turnu Magurele, va fi largita la patru benzi, astfel incat soferii sa scape de cozile interminabile care se formau pe sute de metri.”

Sursa: STB

CITESTE SI: Cum va arata noua Piata Agroalimentara Berceni-Sudului, cat vor dura lucrarile si cat costa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

thirteen + 11 =