NEWS ALERT! Incep lucrarile de reparatii pe un tronson de 8 km din sistemul de termoficare in Berceni!

Berceni

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat astazi, intr-o conferinta de presa, demararea unor lucrari de reparatii pe un total de peste 53 de kilometri ai retelei de termoficare din Bucuresti. Printre zonele in care vor fi incepute lucrarile se numara si cartierul Berceni din Sectorul 4, alaturi de alte patru zone din Bucuresti.

Cele cinci tronsoane la care vor fi demarcate lucrarile de reparatii sunt din zonele Berceni, Pantelimon, Ferentari, Victoriei si Colentina.

Astfel, in Berceni vor fi inlocuiti 8 kilometri de retea, in Pantelimon – 12 kilometri, in Ferentari 13 kilometri (in acest caz lucrarile au inceput deja), in Colentina 9 kilometri, iar in zona Victoriei 11 kilometri.

Potrivit declaratiilor lui Nicusor Dan, lucrarile in Berceni si celalalte zone amintite mai sus vor fi finalizate pana la sfarsitul acestui an.

Proiectul care vizeaza modernizarea retelei de termoficare prezentat de edil va costa 300 de milioane de lei, din bugetul local.

In primavara anului viitor, Primaria Capitalei intentioneaza sa inceapa lucrari pe alte cateva tronsoane ale sistemului de termoficare, dar in acest caz lucrarile vor fi finantate din bani europeni.

Legat de lucrarile de anul acesta, Nicusor Dan afirma ca nu vor fi intreruperi ale furnizarii de agent termic pentru populatie sau daca acestea vor exista ele “nu vor fi mai mari de cateva ore”, in conditiile in care acolo unde se lucreaza sunt montate initial tevi provizorii care preiau agentul termic intr-o retea paralela.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × 2 =