Mai bine pentru Sectorul 4: Daniel Baluta e Primarul!

Daniel Baluta

Dintotdeauna Sectorul 4 a fost mai oropsit. Nici unul dintre fostii primari nu s-a inghesuit sa faca un lucru curajos si sa iasa la lupta pentru cetatenii acestui sector. Sa ceara dreptate si sa aduca zona la nivelul Sectorului 1, sa zicem. Asta este o stare de fapt pe care numai un om structurat pe social-democratie o poate transforma intr-un tel cu victorie sigura. Si numai un om care locuieste in acest sector stie unde vrea sa ajunga si ce lipseste vecinilor sai.

Nu mi-as permite sa scriu aceste cuvinte daca nu l-as cunoaste amanuntit pe Daniel Băluta. Suntem prieteni de multa vreme, am vazut cum a crescut in politica, stiu cum gandeşte, stiu ce crede despre social-democratie si cum va reusi sa fie un primar cu adevarat al cetatenilor Sectorului 4.

Il recomand pentru puterea lui de munca si pentru viziunea sa – planurile de transformare a Sectorului 4 intr-unul european.

Votati un om de viitor, votati un patriot adevarat, nu un ahtiat dupa fotolii!

Duminica, acest om, primarul dintre voi, oamenii Sectorului 4, va fi, trebuie sa fie, doctorul Dan Baluta. Toti cei constienti de valoarea si responsabilitatea de care trebuie sa dea dovada un primar adevarat il vor vota pe Dan Baluţa.

Cei care au incredere in cuvantul si onestitatea lui Ninel Peia pot fi siguri ca nu voi recomanda niciodata vreo persoana pentru o functie atat de importanta si de care depinde un intreg sector daca acea persoana nu are cele mai importante trei calitati ale omului politic: demnitate, onestitate, responsabilitate.

Mergeti la vot si alegeti cu mare grija, este vorba despre urmatorii patru ani din viata voastra!

Si tineti minte: Daniel Baluta pentru un sector european!

Deputat Ninel PEIA

SURSA: Stiripesurse.ro

1 Comment

  1. oana

    iunie 6, 2016 at 2:39 pm

    L-am votat pe Baluta si m-am bucurat mult ca a iesit si sper ca Piedone sa se opreasca si sa nu mai faca tot felul de mizerii la adresa lui Baluta si sa il lase sa se ocupe asaa cum trebuie de primaria acestui sector.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

eighteen − seventeen =