Maine seara la ora 17.00 se inaugureaza Oraselul lui Mos Craciun si Targul de Craciun din Sectorul 4

Targul de Craciun din Sectorul 4

Maine seara de la orele 17.00 se inaugureaza Oraselul lui Mos Craciun si Targul de Craciun din Sectorul 4. Cel putin asa speram sau, mai bine spus, asa afirma primaria sectorului 4 intr-un comunicat de presa dat publicitatii chiar astazi.

Evenimentele pregatite de administratia locala cu ocazia sarbatorilor de iarna, respectiv Oraselul lui Mos Craciun si Targul de Craciun din sectorul 4, ar fi trebuit inaugurate inca de weekend-ul trecut, insa vremea mohorata i-a determinat pe organizatori sa amane deschiderea oficiala. Cum vremea se anunta destul de placuta in urmatoarele zile, nu credem ca vor mai exista motive pentru o noua amanare. Va prezentam in continuare integral comunicatul de presa al primariei de sector:

Îmbrăcat în haine de sărbătoare, luminat de mii de beculețe colorate, care se vor aprinde mâine seară și de un brad înalt de 12 metri, ales special pentru sărbătorile din acest an, Parcul Lumea Copiilor va deveni “Orășelul lui Moș Crăciun”.

Super concerte în aer liber, concursuri cu zeci de premii, tombole, invitați surpriză, patinoar, carusele, trenulețe, căsuța lui Moș Crăciun, toate acestea sunt pregătite pentru cei care vor dori să-și petreacă timpul liber în așteptarea Sărbătorilor în parcul Lumea Copiilor.

Serile de spectacole vor fi deschise mâine seară de copiii ansamblului folcloric, Plai Românesc al Centrului Cultural European și de Tineret pentru UNESCO, “Nicolae Bălcescu”, urmați de talentații elevi ai Colegiului Național “Dinu Lipatti”, care vor susține un recital din repertoriul internațional dedicat sărbătorilor de iarnă, Apoi atmosfera va fi întreținută de unele dintre cele mai în vogă artiste, precum Ana Lesko, Amna sau Claudia Pavel. Distracția va continua sâmbătă și duminică, când pe scenă vor urca Mirabela Dauer, Corina Chiriac, Dj Rinno&Silvia.

Tot mâine seară se va deschide și Targul de Craciun, la care vizitatorii vor găsi aproape 50 de căsuțe cu ornamente de sezon, globuri, ghirlande, produse de artizanat și fel de fel de bunătăți la tot pasul, dulciuri de casă, cozonaci.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

20 + three =