De la 1 octombrie nu vom mai avea masini de mare tonaj parcate prin sectorul 4

masini

De la 1 octombrie nu vom mai avea masini de mare tonaj parcate pe bulevardele din sectorul 4 sau in parcarile de resedinta, potrivit unor declaratii recente ale primarului sectorului 4, Daniel Baluta.

Este vorba despre TIR-uri, autocare, masini de carat mobila, rulote si orice alte asemenea masini, a explicat edilul, intr-o sesiune live pe Facebook.

Decizia vine in urma rezultatelor unor sondaje online facute de catre administratia locala si care va fi pusa in aplicare printr-o hotarare de consiliu, in viitorul apropiat. In acelasi timp, primarul sectorului 4 a spus ca primaria are nevoie de ajutorul cetatenilor din sector pentru a identifica locurile unde sunt parcate, de obicei, aceste masini.

Cu alte cuvinte, daca vedeti astfel de masini care sunt parcate prin sector, puteti sesiza situatia celor de la primarie.

Si totusi, unde vor putea fi parcate masinile de mare tonaj?

Pana in primavara anului viitor, spune Daniel Baluta, va fi construita o parcare speciala pentru masinile de mare tonaj si chiar si pentru rulote, parcare care va fi amenajata undeva la periferia sectorului, intr-o locatie care urmeaza sa fie comunicata ulterior de catre autoritati.

CITESTE SI: PMB: Incepe ridicarea masinilor parcate neregulamentar in Bucuresti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

14 + 4 =