Important! Microbuzele maxi-taxi Bucuresti-Ilfov vor fi suspendate. Vedeti de cand!

maxi-taxi

Operatorii de maxi-taxi care isi desfasoara activitatea pe traseele care leaga Bucurestiul de Ilfov vor trage masinile pe dreapta, dupa cum anunta COTAR (Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania), citata de catre B365.ro.

Confederaţia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania(C.O.T.A.R.) a notificat Consiliul Judetean Ilfov ca incepand cu 1 noiembrie 2018 operatorii de maxi-taxi care fac legatura intre Capitala si zona metropolitana vor trage masinile pe dreapta, scrie publicatia amintita.

Principalul motiv, sustin acestia, il reprezinta investitiile nerecuperate in autobuzele urbane achizitionate in 2014. Vehiculele maxi-taxi ar fi trebuit sa circule in urma unei noi licitatii pentru licentele de transport.

Citeste si: Situatie incredibila pe strada Parincea. Locuitorii acuza soferii de microbuze ca le rup oglinzile de la masini si provoaca accidente

De la 1 ianuarie, Primaria Generala si Consiliul Judetean Ilfov au anuntat ca vor introduce un sistem public de transport integrat dar si un bilet unic pe 67 de noi linii preorasenesti.

CITITI IN CONTINUARE PE B365.RO

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

five × 1 =