Situatie incredibila pe strada Parincea. Locuitorii acuza soferii de Maxi-Taxi ca le rup oglinzile de la masini si provoaca accidente

Cititorii Sectorul4LIVE ne scriu despre o situatie aproape incredibila care se petrece pe strada Parincea, strada care face legatura intre Soseaua Oltenitei si Soseaua Berceni. Pe scurt, este vorba despre neatentia si nepasarea soferilor de Maxi-Taxi de pe linia 703, care, dupa cum afirma cititorii nostri, le provoaca numai necazuri.

Scriu in speranta ca cineva va vedea mesajul meu. Ne-a fost promis ca in momentul cand se va da drumul la intersectia de la Big, microbuzele Maxi Taxi nu vor mai circula pe strada Parincea“, ne scrie una dintre cititoarele site-lui nostru.

Insa, nu asta ar fi principala problema, ci alta. “Ne-au rupt oglinzile la masini, nu de putine ori au provocat accidente, iar noi, pagubitii, a trebuit sa suportam reparatiile din buzunarul nostru“, ne scrie E.P. care isi incheie mesajul cu un apel disperat catre administratia locala sa intervina: “Nu mai putem suporta!”

CITESTE SI: Primim de la CITITORI: Strada Cararuia, de la ruta „alternativa” la „sport extrem” (VIDEO)

Circulatia Maxi-Taxi pe strada Parincea din Sectorul 4 a fost permisa pentru a devia traficul in vederea finalizarilor de la Pasajul Piata Sudului, cu promisiunea autoritaltilor ca lucrurile vor reintra in normalitate, dupa incheierea santierului. Iata, insa, ca nu s-a intamplat asa, iar rezidentii au de suferit. Nu este vorba despre simpla tranzitare a strazii, dupa cum ati putut citi mai sus, ci despre comportamentul unor soferi de Maxi-Taxi, care provoaca pagube din neatentie sau nepricepere.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

19 + 3 =