Bomba! Membru marcant USR-USB, Sef de Comunicare la PSD – Primaria Sectorului 4

USR

Astazi avem o stire foarte interesanta! Acum ceva timp, am fi spus ca s-ar fi intamplat un paradox pe la Primaria Sectorului 4, dar acum, ca tensiunea dintre consilierii USR si cei ei PSD de la sectorul 4 pare sa mai fi scazut, putem spune ca stirea este una intersanta, cu mentiunea ca fiecare cititor are libertatea de a interpreta cuvantul asta cum crede. Dan Podaru, unul dintre fostii membri marcanti ai USR, respectiv unul dintre cei cinci fondatori ai USB (alaturi de Nicusor Dan), a fost numit Sef al departamentului Comunicare in cadrul Primariei Sector 4.

Cum s-ar spune, un USR-ist (sau USB-ist) convins, face comunicarea pentru primaria Sectorului 4, unde majoritatea este reprezentata de PSD-ALDE. Si se pare ca nu este doar atat. Intre Dan Podaru si actualul primar PSD-ist, Daniel Baluta, pare sa fie ceva mai mult decat o colaborare interinstitutionala, din moment ce sursele noastre afirma ca cei doi au devenit, intr-un timp foarte scurt, foarte buni prieteni. Cine s-ar fi gandit ca simpatia poate duce la daramarea rapida a zidurilor ideologice, mai ales ca vorbim despre USR si PSD, formatiuni politice pe care nu ni le imaginam pana de curand decat ca pe Tom si Jerry?

Cine este Dan Podaru, cel de dincolo de politica? Este un fost jurnalist, ulterior om de Public Relations in domeniul modeling-ului, dar si scriitor (a publicat mai multe studii in volume colective), si poet. Prin iunie 2015, Dan Podaru, alaturi de Nicusor Dan si alti trei reprezentanti ai societatii civile, lansau, in calitate de membrii fondatori, platforma politica Uniunea Salvati Bucurestiul (USB).

De precizat este ca Dan Podaru este unul dintre oamenii care au avut o contributie si influenta covarsitoare in promovarea USB. Surpriza vine, insa, la doar sase luni distanta, caci Dan Podaru anunta a se retrage din USB, invocand problemele “identificate” la nivel de comunicare la nivelul conducerii Uniunii Salvati Bucurestiul.

De curand, asa cum spuneam mai sus, Dan Podaru este Seful Comunicarii din cadrul Primariei Sector 4 (una aglomerata cu PSD-isti), si bun prieten cu edilul Daniel Baluta, intre cei doi manifestandu-se, dupa cum spun sursele noastre o “simpatie la prima vedere”.

Ce concluzie tragem din povestea asta? Pai, este destul de simplu: ori se userizeaza PSD-ul, ori se pesedizeaza USR-ul.

1 Comment

  1. Andrei

    iunie 5, 2018 at 2:44 pm

    Ori a bagat mana in borcanul cu miere ori l-au incins nitel Sportivii šŸ˜€

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

3 × 5 =