Metrorex ar putea limita accesul calatorilor in statii din cauza aglomeratiei foarte mari

magistrala Berceni Pipera

Metrorex a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca, in urma aglomeratiei foarte mari inregistrata astazi, ar putea limita accesul calatorilor in statiile de metrou (temporar). Masura este menita sa garanteze siguranta calatorilor, spun cei de la metrou.

” Informam calatorii ca, pentru siguranta transportului si evitarea supraaglomerarii pasajelor de trecere, in special la statiile de corespondenta, pentru perioade scurte de timp, este posibila limitarea accesului in statii, in fata validatoarelor si la nivelul peronului. In acest sens, rugam publicul calator sa respecte indicatiile echipelor de ordine“, potrivit comunicatului.

In acelasi timp, compania a decis ca pe langa punerea in circulatie a tuturor trenurior disponibile, 62 la numar) sa suplimenteze traficul subteran cu inca trei rezerve, in orele de varf (7:00 – 9:00 si 17:00 – 19:00), pe toate magistralele.

Metrorex mai afirma ca, pentru deszapezirea zonelor de acces in statiile de metrou, au fost mobilizati suplimentar peste 100 de angajati. De asemenea, compania a solicitat si a primit sprijinul autoritatilor de ordine si siguranta publica – Politia Metrou, pentru dirijarea calatorilor in statiile cu un trafic crescut – Piata Unirii si Piata Victoriei (1 si 2).

Iata cum arata peronul de la Metrou Piata Victoriei in aceasta dimineata la ora 9.00

peron

(sursa foto: RealitateaTV)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen − fifteen =