Metrorex termina lucrarile la statiile de metrou in septembrie. Cand se inchid Tineretului, Aparatorii Patriei si Dimitrie Leonida

statiile

Metrorex a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca va desfasura, in perioada 02 septembrie – 19 septembrie, etapa finala a lucrarilor de modernizare a instalatiilor de control-acces, care va avea loc in sase statii cu un singur acces. Regia a reconfirmat programul de inchidere anuntat anterior, inclusiv pentru statiile de metrou cu un singur acces din Sectorul 4.

Lucrarile la statiile de metrou se vor desfasura succesiv, in perioade diferite de timp, dupa cum urmeaza:

  • Tineretului: 2 septembrie – 5 septembrie
  • Aparatorii Patriei: 2 septembrie – 5 septembrie
  • Dimitrie Leonida: 9 septembrie – 12 septembrie
  • Costin Georgian: 9 septembrie -12 septembrie
  • Pantelimon: 16 septembrie – 19 septembrie
  • Basarab 1: 16 septembrie – 19 septembrie

Potrivit comunicatului de presa, pana la inceperea acestei ultime etape, Metrorex a modernizat 66 de accesuri din 35 de statii. Perioada maxima estimata pentru inchiderea statiilor de metrou cu un singur acces va fi de 4 zile calendaristice consecutive, dintre care doua lucratoare.

CITESTE SI: Cand vor fi gata cele doua noi guri de metrou de la statia Tineretului si unde vor fi amplasate

“Pe parcursul lucrarilor, personalul Metrorex va asigura asistenta necesara calatorilor. Reamintim ca Metrorex a informat autoritatile locale si RATB cu privire la desfasurarea proiectului de modernizare, precum si a modificarilor aparute in graficul de executie si a solicitat sprijin pentru preluarea calatorilor cu ajutorul transportului in comun de suprafata, pentru perioadele in care se vor desfasura lucrari in statiile cu un singur acces”, se mai arata in comunicatul de presa al Metrorex.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 − four =