Nicusor Dan: “Vor fi sute de avarii in reteaua Termoenergetica in aceasta iarna”

Nicusor Dan

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a dat cateva declaratii interesante cu doar o zi inainte de preluarea oficiala a mandatului, la postul de televiziune Digi24.

Avand in vedere ca situatia retelei fostei RADET este binecunoscuta de catre bucuresteni, care simt de ani buni pe pielea lor ce inseamna lipsa investitiilor in infrastructura veche de peste 50 de ani, declaratiile lui Nicusor Dan nu sunt o surpriza, iar avariile sunt de asteptat sa apara oricand. Exista insa si promisiunea ca posibilele avarii vor fi rezolvate intr-un timp mult mai scurt decat se intampla pana acum.

“Toată lumea va avea căldură și apă caldă, dar o să avem câteva sute de avarii pe care, promisiunea este ca în modul cel mai transparent, o să le rezolvăm în cel mai scurt timp posibil.

Asta este miza pentru aceste următoare săptămâni, bineînțeles, începând din primăvară, când vremea o va permite. Între timp, o să luăm bani europeni și o să începem să facem treabă serioasă de înlocuire a rețelei.

Specialiștii știu deja care sunt locurile în care trebuie să intervenim cel mai repede și îmbunătățirile, în 2 ani, or să fie sensibile.”, a declarat Nicusor Dan.

Va reamintim ca la inceputul acestei saptamani instanta a respins toate apelurile facute de catre PSD la candidatura lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Astfel, la o luna de zile de la alegerile locale, Dan isi va prelua oficial mandatul maine, dupa depunerea juramantului.

SURSA: Digi24

CITESTE SI: “Daca cineva are probleme cu apa calda sau caldura, sa se adreseze primarului in functie, Gabriela Firea”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

5 × 1 =