Nicusor Dan: “Maine dimineata incepem tratamentele de combatere a capuselor in parcurile din Bucuresti”

capuse

Primarul General al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat astazi, pe Facebook, inceperea tratamentelor de combatere a capuselor in parcurile din Bucuresti. Primarul considera ca anul acesta nu vor mai fi probleme ca in 2021 pentru ca exista fonduri.

Iata anuntul edilului:

”Mâine dimineață începem primul tratament de combatere a căpușelor dintre cele patru programate anul acesta în București. Acțiunea debutează în parcuri, iar toate primăriile de sector au fost anunțate.

De asemenea, deratizarea e în desfășurare și suntem chiar înaintea programării, fiindcă timpul ne-a permis să facem și tratamente de deratizare exterioară. A avut loc deja un tratament de deratizare interioară în subsoluri, iar următorul va fi la toamnă.

Anul acesta suntem într-o situație mult mai bună decât cea din 2021; avem fondurile necesare și calendarul de lucru poate fi respectat.”

Va amintim ca anul trecut Bucurestiul s-a aflat intr-o situatie absurda, in care municipalitatea nu a putut sa demareze actiunile impotriva tantarilor si capuselor pentru ca …tot municipalitatea intentiona sa desfiinteze exact acele companii municipale care se ocupau cu astfel de activitati si nu finalizare reorganizarea. Apoi un alt motiv a fost si de tip financiar, respectiv intarzierea votarii bugetului Capitalei. Mai multe detalii pe tema asta puteti citit AICI.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 + eleven =