Nicusor Dan vrea o solutie amiabila scandalul care poate lasa Sectorul 4 fara administrarea unor strazi

Nicusor Dan

Prezent ieri la inaugurarea pasarelei care leaga Sectorul 4 de Popesti Leordeni, primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca spera ca se va ajunge pana la urma la o solutie amiabila in ceea ce priveste proiectul de hotarare depus de consilierii USR care solicita retragerea dreptului de administrare a unor strazi de catre Sectorul 4. Am scris si noi pe acest subiect in momentul respectiv, iar textul si info suplimentare gasiti AICI.

“Am avut o discutie cu consilierii USR PLUS si am agreat sa prezentam tuturor consilierilor generali situatia tuturor bulevardelor pe care Consiliul General le-a dat catre Consiliile Locale ale Sectoarelor, care sa mentioneze inclusiv ce se prevedea a fi facut acolo si ce s-a facut (…) Orice consilier are dreptul sa puna pe ordinea de zi orice fel de proiect. Pe de alta parte, exista o majoritate si eu cred ca ar fi mai bine ca proiectele sa fie agreate in majoritate si in felul acesta am functionat pana acum si sper ca vom functiona si mai departe. Deci, cred ca o sa ajungem la o solutie amiabila”, a spus Nicusor Dan, prezent la inaugurarea unei pasarele pietonale care leaga Popesti-Leordeni de Sectorul 4.

“Pe de alta parte, atat timp cat Primaria Generala nu are bani, sectoarele au bani, opinia mea este ca trebuie sa dam la sectoare tot ce inseamna lucrare de infrastructura”, a spus primarul general.

Edilul Sectorul 4, Daniel Baluta, si-a exprimat disponibilitatea de a discuta cu colegii de la PNL pentru a le explica mai bine care sunt strategiile pe care le are.

“Finalmente, interesul comun este acela de a construi si nu de a bloca si eu am incredere in toate formatiunile politice ca au acelasi obiectiv”, a declarat Daniel Baluta.

CITITI IN CONTINUARE PE AGERPRES

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

four × 4 =