(ERATA) O ambulata SMURD a ramas blocata in …pavajul din Oraselul Copiilor!

SMURD

ERATA: In stirea de mai jos s-au strecurat cateva informatii eronate, pentru care prezentam scuze cititorilor nostri. Astfel, incidentul descris mai jos a avut loc in zona fantanii muzicale din parcul Tineretului, nu in zona indicata de noi initial.

Un incident mai putin obisnuit a avut loc astazi in Oraselul Copiilor. O ambulata SMURD a ramas blocata, cateva zeci de minute, in pavajul din Oraselul Copiilor.

Din cauza greutatii masinii SMURD, dalele din beton, care par montate destul de recent, au cedat, iar masina a ajuns cu rotile din fata in groapa.

Cititorul nostru, Laur Buga, ne-a trimis si o imagine de la fata locului (o puteti vedea mai sus) care nu mai are nevoie de alte comentarii.

Ar mai fi de spus ca ambulanta a fost scoasa din groapa pana la urma, iar echipajul a reusit sa isi continue drumul. Incidentul s-a petrecut pe spatiul dintre primarie si Oraselul Copiilor.

Sursa: StirileProTV

Sursa Foto: Laur Buga

2 Comments

  1. Gogu

    May 29, 2017 at 4:35 am

    Pavelele nu sunt noi. Sunt cele de la fantanile dansatoare. Este normal sa aiba sub ele spatiu pentru toate tevile de apa interconectate.

  2. Cismaru

    May 29, 2017 at 4:55 pm

    Este normal sa fie și delimitată! Eu locuiesc Pe Olteniței 56, vis-a-vis de Orășel de 32 de ani. Acolo era bazinul unor bărcuțe. Apoi a fost transformat în “Fântână” dar Nu ai de unde să ști ce e acolo, când Fântână nu funcționează! Pare o zonă pietonală! Șoferul nu avea de unde să știe, aceasta fiind oprită! Plus că presiunea “publicului” este imensa asupra echipajului în astfel de momente!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eight + twenty =