O rulota parcata in intersectia Bacalbasa cu str. Gh. Ion blocheaza vizibilitatea in trafic – accidentele se tin lant in zona

UPDATE: Rulota a fost ridicata, astazi, dupa 43 de zile de la primul nostru articol, din intersectia care devenise un loc in care accidentele se tineau lant (confirmarea vine atat din partea cititorului care ne-a semnalat cazul, cat si a consilierului Sector 4, Stefanel Dan Marin).

In urma cu o luna de zile, pe 27 octombrie, publicam in rubrica De La Cititori un articol legat de intersectiile periculoase din sectorul 4. Tot atunci ilustram textul cu imagini primite de la cititori, care aratau clar ca nu doar semnalizarea necorespunzatoare a unor intersectii cauzeaza accidente, ci si inconstienta unor proprietari de autovehicule parcate total neispirat in aceste zone. Acum, la o luna dupa ce am publicat articolul respectiv, nu s-a schimbat nimic, cel putin in cazul uneia dintre intersectiile unde au loc accidente cu o cadenta incredibil de mare:  intersectia strazilor Anton Bacalbasa cu cap. Gheorghe Ion.

Adrian Bregovici este cititorul care ne-a semnalat situatia din intersectia strazilor Anton Bacalbasa cu cap. Gheorghe Ion, in data de 27 octombrie, chiar in ziua in care doua masini s-au ciocnit tocmai pentru ca vizibilitatea din intersectia amintita este obturata de parcarea neregulamentara a acelei rulote pe care o puteti vedea in imaginea de mai jos. A fost nevoie de interventia SMURD si a echipajelor de pompieri.

Am sperat ca publicand randurile respective, inclusiv mesajul cititorului nostru, administratia va lua masuri pentru notificarea proprietarului si, eventual pentru mutarea acelei rulote, dar iata ca nu s-a intamplat nimic.

Ieri seara, adica la o luna de zile de la publicarea articolului mentionat mai sus, acelasi cititor ne-a scris din nou, dezamagit ca nimeni nu a luat nicio masura.  Iata mesajul cititorului nostru, Adrian Bregovici:

Buna seara,

Acum 30 zile v-am trimis detalii si poze de la accidentul din intersectia strazilor Anton Bacalbasa cu cap. Gheorghe Ion.

Tot atunci am mentionat si ca unul din motivele accidentului este stationarea de vreo 4 luni a rulotei care blocheaza vizibilitatea soferilor care ajung in intersectie.

Astazi, la o luna de zile de la eveniment, revin cu o poza privind situatia actuala din interesectie. As vrea sa-l intreb pe dl Baluta daca este mai important sa aprinda beculete pe strazi la inceput de noiembrie sau sa solutioneze adevaratele probleme ale sectorului…

Iata si o imagine cu aceeasi rulata, realizata ieri, 27 noiembrie:

 

Speram ca de data asta autoritatile locale sa reactioneze, nu de alta dar vorbim despre siguranta oamenilor in acest caz. Daca nu, vom reveni si cu o imagine prin decembrie 2017, apoi cu una din ianuarie 2018, si tot asa…

2 Comments

 1. Ceacar Sorin Ioan

  noiembrie 28, 2017 at 9:15 am

  Am notificat Politia Locala si sper ca in cateva zile sa fie ridicata. Locul pe care se afla , jumatate pe trotuar, arata clar ca nu e loc amenajat de parcare. Asa cum si dv ati observat, rulota obstructioneaza vizibilitatea si astfel apar accidente nefericite.
  Urmaresc zilnic ziarul dv , de aceea va rog sa continuati cu articolele si sa semnalati diversele probleme care apar.

  • administrator

   noiembrie 28, 2017 at 9:18 am

   Buna ziua! Va multumim ca ne urmariti si ne bucura ca puteti interveni pentru rezolvarea cazurilor pe care le semnalam. Mult succes!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

1 × four =