De la Cititori: VIDEO – Bancile din fata Consiliului Local sector 4, vandalizate!

bancile

Stiti deja ca multe dintre locurile de joaca sau odihna (bancile dintre blocuri) din sectorul 4 au fost reamenajate si reabilitate. Bancutele au fost schimbate in multe dintre locurile din sector, dar asta nu inseamna ca toata lumea apreciaza asta. Se pare ca exista si “critici” care pun umarul la distrugerea mobilierului stradal. Un astfel de caz ne-a fost semnalat de catre cititorul nostru F.C.

Pe scurt, bancile amenajate de catre primarie chiar in apropierea Consiliului Local  (si a Scolii 108), respectiv intersectia Aleea Covasna – Strada Covasna au fost vandalizate intr-un mod bizar. Un binevoitor (sau binevoitoare, nu cumva sa discriminam cumva…), a turnat …ulei din belsug pe banci probabil pentru ca nimeni sa nu le mai poata folosi.

Stim ca de foarte multe ori in anumite zone din sector (din pacate, deloc putine) se aduna indivizi necivilizati care pun monopol pe banci mai ales  noaptea, fac zgomot, beau si fac mizerie, iar locuitorii din zona nu se pot odihni deloc. Totusi, asta nu scuza manjirea acestor banci astfel incat sa nu mai pota fi folosite de absolut nimeni, nu-i asa? Dar iata ca se intampla.

O solutie mult mai logica ar fi fost un apel la politie.

Iata in continuare mesajul cititorului nostru si un clip video:

“La intersectia dintre aleea Covasna si strada Covasna, din fata consiliului local sector 4 si a scolii 108, bancile au fost unse cu ulei. Nu stim de cine, probabil de oamenii din blocul de langa.

Cam asta e nivelul…”

1 Comment

  1. Costi

    August 14, 2019 at 1:27 pm

    Nu mai are lumea incredere ca se rezolva cu poliția.Logic ar fi sa se rezolve cu apelul la Poliție … se stie ca de fapt nu se întampla aşa. Oamenilor le este teamă sa sune pt ca o vina si spuna celor care fac gălagie cine a facut sesizarea si asta nu este bine. Si in zona mea se aduna diverse grupuri si.. nu ai ce să le faci. Ca nație nu o sa ne facem bine nici peste 100 de ani

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 + 2 =