Cum va arata parcarea de langa noua statie de metrou de pe Soseaua Berceni!

Asa arata noua parcare ce va deservi statia Tudor Arghezi de langa centura Capitalei – Soseaua Berceni. Momentan vorbim despre inca o simulare grafica, dar din imagine ne putem face mai mult decat o idee legata de aspectul constructiei:

Potrivit primarului sectorului 4, 300 de locuri vor fi amenajate aici pentru cei care vin zilnic cu mașinile către centrului orașului și care au nevoie de un loc în care să își lase autoturismele înainte de a lua metroul de la noua statie Tudor Arghezi, de pe Soseaua Berceni.

Evident, intrebarea de pe buzele tuturor este daca lumea o va folosi sau noua parcare va avea si ea soarta celei inaugurate cu mare pompa in sectorul 1, respectiv in apropierea terminalului Straulesti metrou si care sta si acum aproape goala…

Va reamintim ca lucrarile la noua statie de metrou au inceput in ianuarie 2021, iar estimarile autoritatile spun ca santierul va dura 22 de luni. Daca nu gresim noi, acelasi termen pentru finalizarea lucrarilor il are si parcarea de 300 de locuri!

SURSA: FACEBOOK

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 × two =