Parcarea din Tineretului va fi construita FARA sa se taie nici macar un copac

parcarea

Hai ca se poate! Ne referim la parcarea cu cantec si scandal din zona Tineretului  / Secerei (mai recent trecuta la adresa Pridvorului 24). De ce spunem ca se poate? Pentru ca initiatorii proiectului au reusit sa gaseasca o solutie tehnica astfel incat niciun copac sa nu fie taiat. Ba mai mult, pe langa cei existenti vor fi plantati alti peste 200 de arbori.

Astfel, se impaca si capra si varza, cum se spune, adica si USR-PNL sunt multumiti (si au spus-o chiar consilierii locali ai celor doua formatiuni politice in sedinta de consiliu), iar initiatorii proiectului pot sa-l puna in aplicare. Iar asta este si in avantajul locuitorilor din sector care sustin construirea acestei parcari.

Parcarea va fi si ea construita, insa in loc de 755 de locuri, cat prevedea proiectul contestat de USR si PNL, acum va avea 600 de locuri. Si da, lucrarile au inceput, dupa cum ne-au scris si cititorii nostri care au trecut prin zona Secerei sau care locuiesc in apropierea santierului.

CITESTE SI: Razboi total in Consiliul Local Sector 4: Baluta sare la beregata lui Nicusor Dan dupa „anularea” construirii parcarii din Tineretului

Ca tot am vorbit despre solutia tehnica si pentru ca tot suna informatiile de mai sus a lauda la adresa primariei, nu putem sa nu ne intrebam, totusi, de ce a fost nevoie de tot acest scandal intre consilierii USR + PNL si cei ai celorlalte partide pe marginea parcarii din Tineretului? De ce nu au putut veni din start initiatorii proiectului cu aceasta solutie tehnica ce permite conservarea tuturor copacilor din zona, dar si construirea unui obiectiv de interes public? Nu ar fi fost mai simplu sa se procedeze dupa zicala “masori de doua ori si tai o data”? Din pacate, scandalul care acum pare sa se fi incheiat in sfarsit, a durat luni de zile, timp in care consilierii locali de la sectorul 4 s-ar fi putut ocupa de alte probleme, unele mult mai stringente, ale celor care i-au votat.

2 Comments

  1. Andrei

    februarie 7, 2018 at 10:15 am

    Sunteți naivi, copaci s-au tăiat deja sub pretextul ca erau boscheți. Oricum spațiul verde înseamnă si iarba si boscheti, aia filtrează praful si noxele nu betonul. Probabil si-au luat si aia de la USR comisionul, toata lumea fericită. Sa vedem cat de ocupata o sa fie noaptea parcarea. Nu sue împotriva acelei parcari.

  2. jean

    februarie 7, 2018 at 4:06 pm

    exemplu tipic de giumbusluc romanesc. skimbam adresa copacul devine boschet si gata parcarea.de ce nu semnati petitia pentru demiterea acestui incompetent primar?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

two × 4 =