Cand va fi gata parcarea de la Piata Sudului? Galerie foto: stadiul lucrarilor in acest moment

parcarea de la Piata Sudului

Lucrarile la parcarea de la Piata Sudului, care au inceput de prin 2017, ar trebui sa fie finalizate pana la jumatatea acestui an, anunta primarul sectorului 4, Daniel Baluta, intr-o postare pe Facebook. Initial, termenul de finalizare a lucrarilor era decembrie 2018.

Proiectul de la Piata Sudului prevede construirea unei parcari supraterane cu peste 300 de locuri, dupa cum precizeaza edilul. Acesta spune ca ar fi fost ideal ca parcarea respectiva sa fie una subterana, insa infrastructura existenta deja aici, respectiv metroul, nu a permis o astfel de constructie.

“Ne-am fi dorit să construim aici mult mai multe locuri, chiar o parcare subterană, însă este imposibil din cauza metroului care trece exact pe sub această construcție.”, potrivit lui Daniel Baluta.

Conform estimarilor edilului, parcarea supraterana de la Piata Sudului va fi finalizata pana la jumatatea lui 2019. Sa speram ca de data asta nu vor mai exista si alte intarzieri, nu de alta, dar proiectul chiar conteaza pentru locuitorii din sectorul 4.

Va reamintim ca primarul sectorului 4 anunta inceperea lucrarilor de amenajare a primei parcari publice supraetajate (P+2) la data de 1 noiembrie 2017.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

twenty − 4 =