Petitie online pentru desfiintarea gratarelor din Parcul Lumea Copiilor

desfiintarea gratarelor

Am primit, ieri, pe pagina de Facebook a Sectorul4Live o invitatie de a ne alatura unei initiative al carei subiect dateaza, practic, din campania electorala: desfiintarea gratarelor din Parcul Lumea Copiilor.

Cine a initiat aceasta petitie? Un consilier local al …Sectorului 1, Iuliana Cristina Grigorescu. Suna ciudat ca un consilier de la un alt sector din Bucuresti sa vina cu o astfel de propunere, dar e bine si asa. La urma urmei, doar nu era sa vedem o astfel de propunere din partea consilierului PNL Sector 4, Razvan Sava, care ar fi riscat sa ia o scatoalca serioasa peste ceafa de la Cristian Popescu Piedone. Chiar asa, domnul Sava stie oare de initiativa colegei sale de la Sectorul 1? Nu credem.

Acestea fiind spuse, noi sustinem petitia, desi propunerea este cam radicala si o sa-i scoata din sarite pe multi – ceea ce ni s-a promis in campania electorala din luna mai, cel putin din partea primarului ales al Sectorului 4, Daniel Baluta, era o relocare a zonei de gratare. Oricum, ca dispar cu totul sau ca vor fi mutate intr-o zona ceva mai izolata din parc, ne e tot una, numai sa nu mai le mai vedem si, mai ales, mirosim. Pe scurt, va invitam sa dati cu subsemnatul pentru un Sector 4 mai civilizat.

Pe de alta parte, asteptam o decizie oficiala din partea Primarului Sectorului 4, evident, precedata de o propunere care sa fie aprobata in Consiliul Local Sector 4, asa cum scrie la carte.

Cei care doresc sa semneze petitia “fara gratare in Parcul Lumea Copiilor” sau care doresc mai multe informatii legate de subiect, pot vizita pagina dedicata actiunii si pot vizita si pagina de Facebook.

2 Comments

  1. marius

    July 13, 2016 at 3:02 pm

    Desi propunerea asta ii deranjeaza pe multi eu sunt de acord cu ea pentru ca mi se pare ca asa sectorul ar fi mai civilizat.

  2. sorin ceacar

    July 13, 2016 at 4:42 pm

    Aleea care duce spre gratare este plina de masinile celor care vin sa si faca prajeli la aer curat.Aleea respectiva era prevazuta cu niste stalpisori care au fost scosi. Drept urmare aleea, care face parte din parc, are masini parcate pe sub copaci , pe spatiul verde. Ori eu stiu ca e ilegal sa intri cu masina in parc, daramite sa mai si parchezi pe iarba. Politia Locala a sectorului 4 trebuie sa si faca datoria. In week end, acea alee geme de masini parcate ilegal. Ce masuri se iau dl primar Baluta????

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 + three =