Noua Piata a Sudului va fi finalizata pana la sfarsitul acestui an. Cand va fi data insa in folosinta?

Sudului

Constructia noii Piete a Sudului va fi finalizata pana la sfarsitul acestui an, a declarat, edilul sectorului 4, in cadrul unui interviu acordat, astazi, jurnalistilor de la DCNews. Pana la darea in folosinta, insa, va mai trece o perioada.

“Constructia Piata Sudului va fi finalizata pana la sfarsitul acestui an, cu certitudine. Si Piata Sudului si Piata Progresul, care se afla intr-un proces de reabilitare, vor fi functionale, deci vorbim despre spatii inchiriate si toate aceste facilitati gata, undeva in luna martie anul viitor”, a spus primarul

Potrivit edilului, constructorul si-a respectat termenul, dar a fost nevoie de un timp suplimentar, pentru ca s-a construit in plus fata de planul initial.

“Practic, am extins piata din punct de vedere constructiv, am reusit sa obtinem un teren prin expropriere pentru a construi un parc de jur imprejurul pietei. este o premiera. Piata se va transforma intr-un loc de referinta pentru civilizatia din Bucuresti”, a mai spus Daniel Baluta.

“E destul de ciudat sa mergem la piata si sa cumparam …chiloti”

Piata Sudului era recunoascuta ca loc plin de betoane, unde se derula un comert dincolo de limita legii, un loc predispus traficului de tigari si un loc in care fiscalitatea era inexistenta, a declarat primarul.

“In mod evident exista si oameni nemultumiti si ma refer in special la comercianti. eu zic ca in pietele agroalimentare este normal sa gasim produse agroalimentare. E destul de ciudat sa mergem la piata si sa cumparam, de exemplu, chiloti sau galeti. Acesti comercianti sunt si cei nemultumiti. Dar trebuie stiut ca Consiliul Local a decis ca in pietele agroalimentare sa se desfasoare doar activitati specifice.”

SURSA

2 Comments

 1. Popa Tănase Serban

  noiembrie 6, 2019 at 3:43 pm

  Dacă nu modernizeaza și clădirea de lângă o sa arate ca….,
  Au pus borduri dar nu au finalizat … ,au plecat și betonul spart de la intrarea în scara 2 bloc D1 Aleea Terasei nr 1 a rămas spart.Pacat că nu sunt verificați după ce termină o lucrare!!!!

 2. Cristi Dem

  noiembrie 7, 2019 at 2:34 pm

  Am dubii ca nu va creste costul inchirierii tarabelor de catre tarani incat nu isi vor mai permite sa expuna marfa ca inainte
  Vor vinde intermediarii la preturi mult mai mari decat erau anterior.
  Pana la urma si asta intereseaza pe cetatean altfel cumpara tot de la Cora la 2 pasi
  Spatiul food court e parerea mea un esec intrucat e concurat de Sun Plaza.
  Asta daca nu va fi vreo bomba cu mici si carnati sfaraind pe gratar si bere la halba la care nu ai cum sa concurezi la pret.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 + 8 =