Piedone revine in politica! Ce intentii are fostul primar?

Piedone

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a decis sa reintre in viata politica. Anuntul a fost facut in 31 mai, de catre biroul de presa al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal).

Incepand de astazi, 31 mai 2018, domnul Cristian Popescu Piedone a preluat functia de Cooordonator politic national al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal)“, potrivit unui comuncat de presa.

Anuntul face referire si la “rolul” pe care Popescu Piedone il va avea in cadrul formatiunii politice. Fostul primar de la Sectorul 4 se va ocupa de “organizarea si dezvoltarea structurilor din teritoriu pana la alegerile din cadrul Congresului PPU (social-liberal) din toamna acestui an“.

Surpriza este insa ca fostul edil, cercetat in acest moment in cateva dosare, nu tinteste sa obtina prin aceasta revenire in politica vreo functie de demnitate publica.

CITESTE SI: A fost condamnat definitiv la un an de inchisoare: fostul primar nu va executa pedeapsa daca respecta o serie de conditii

Iata de spune Cristian Popescu Piedone despre revenirea sa in politica:

“Sunt onorat sa-mi continui activitatea in cadrul partidului care m-a consacrat. Experienta politica si administrativa ma obliga sa ma implic si sa castig competitiile electorale la care particip. Cred, de asemenea, ca nu mi-am spus inca ultimul cuvant in politica, cea facuta in interesul oamenilor. Tin insa sa precizez ca, in acesta noua calitate nu sunt interesat de obtinerea niciunei functii de demnitate publica aleasa: primar, deputat sau senator. Nici acum, si nici in viitor.”

Sursa: PPUSL.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

five × one =