Informatii importante privind data limita de plata pentru parcarea de resedinta in sectorul 4 si noile tarife!

parcarea de resedinta

Directia Mobilitate Urbana Sector 4 (DMU) anunta, printr-un comunicat de presa publicat pe site-ul institutiei, care sunt noile tarife pentru parcarea de resedinta, dar si data limita de plata.

Astfel, incepand cu data de 01.01.2021, conform prevederilor H.C.G.M.B. Nr. 139 din 30.04.2020 (Anexa 2), nivelurile taxei pentru utilizarea locurilor de parcare de resedinta sunt urmatoarele:

Foarte important, potrivit celor de la DMU, contribuabilii care au achitat taxa de parcare de resedinta in perioada 01 – 04 ianuarie 2021 sunt rugati sa achite diferenta, care este in jur de cativa lei (exemplu, pentru Zona A, diferenta este de aproximativ 7 lei).

Acest nivel de tarifare este mai mult decat acceptabil, mai ales avand in vedere ca in alte sectoare (cel putin in sectorul  1 si sectorul 2), se vehiculeaza deja majorarea tarifului de parcare rezidentiala pana la un nivel de 600 de lei pe an!

Nu in ultimul rand, Directia Mobilitate Urbana Sector 4 precizeaza ca termenul limita de plata pentru parcarea de resedinta este 31 martie 2021, iar pentru abonamentele din parcarile publice, 31 ianuarie 2021.

SURSA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

two × 3 =