Atentie! Mai sunt mai putin de doua saptamani pentru plata taxei locului de parcare!

sectorul 4

Directia de Mobilitate Urbana a Sectorului 4, anunta, intr-un comunicat de presa, ca proprietarii autovehiculelor din Sectorul 4 al Capitalei, care vor sa aiba in continuare asigurat locul de parcare de resedinta, mai au la dispozitie doar cateva zile pentru a achita contravaloarea utilizarii acestuia!

“Potrivit Regulamentului privind parcarile de resedinta, cei care pana la data prezentei, nu si-au platit taxa pentru parcare, pot face acest lucru pana la finalul lunii martie”, se arata in comunicatul de presa.

Taxa pentru locul de parcare de resedinta aferenta anului in curs trebuie achitata pana la data de 31 martie. Neplata taxei pana la această data  duce la rezilierea automata a contractului pentru locul de parcare. Spre deosebire de anii precedenti, plata nu se mai face la Directia de Taxe si Impozite Locale Sector 4, ci online, la benzinarii sau prin statiile de plata Selfpay:

  • ONLINE, PE SITE-UL mobilitateurbana4.rounde plata poate fi efectuata prin introducerea CNP-ului.
  • PRIN 100 DE STATII DIN RETEAUA WESTACO, serviciu disponibil in toate benzinariile OMV, dar si in benzinariile selectate Petrom din Romania. Lista locatiilor in care serviciul Westaco Express este disponibil poate fi consultata AICI.
  • PRIN PESTE 3.700 DE AUTOMATE DIN RETEAUA SELFPAY, statii de plata care se gasesc in majoritatea marilor centre comerciale, hypermarketuri si la care plata poate fi efectuata prin introducerea CNP-ului.

Conform tarifelor stabilite de autoritatea locala, taxele pentru inchirierea unui loc de parcare de resedinta sunt diferentiate in functie de zona in care se afla parcajul, astfel:

Zona fiscala Tarif/zi Tarif pe an

  • Zona fiscala 1 0,21 lei/zi 77 lei/an
  • Zona fiscala 2 0,16 lei/zi 59 lei/an
  • Zona fiscala 3 0,13 lei/zi 48 lei/an
  • Zona fiscala 4 0,10 lei/zi 37 lei/an

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nine + 10 =