PMB: S-a incheiat perioada de depunere a ofertelor pentru achizitia celor 400 de autobuze RATB

400 de autobuze

Primaria Capitalei a anuntat, la sfarsitul acestei saptamani, ca in data de 10 noiembrie s-a incheiat perioada de depunere a ofertelor pentru licitatia privind achizitionarea a 400 de autobuze urbane Euro 6 pentru transportul public in Capitala.

La aceasta noua procedura au participat patru firme, iar castigatorul ar trebui sa fie anuntat in termen de 25 de zile de la incheierea perioadei de depunere a ofertelor, potrivit unui comunicat de presa al PMB. Asta, daca nu cumva si aceasta licitatie va fi contestata, asa cum s-a intamplat pana acum. Cele patru companii care se bat pentru livrarea celor 400 de autobuze sunt:

  • KARSAN OTOMOTIV SANAYI VE TICARET A.S
  • MAN TRUCK&BUS AG
  • MERCEDES BENZ ROMANIA SRL
  • OTOKAR EUROPE

”Sper ca dupa ce comisia de evaluare va analiza, in termenul prevazut de lege, ofertele depuse, sa putem avea un castigator al acestei licitatii, sa nu mai existe contestatii nefondate, asa cum s-a intamplat la procedura anterioara, care, asa cum a certificat CNSC, a fost intarziata absolut nejustificat”, a declarat primarul General al Capitalei, Gabriela Firea.

CITESTE SI: De ce nu avem autobuze noi: Legea permite oricarui SRL sa conteste o licitatie, fara sa aiba nici macar cea mai mica taxa principiala de platit

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

three × 3 =