PMB vrea sa monteze garduri de delimitare pe liniile de tramvai 1 si 10

tramvai

Un proiect care se va afla pe ordinea de zi a sedintei de saptamana viitoare a Consiliului General al Capitalei propune montarea de garduri de delimitare a liniilor de tramvai 1 si 10, dupa modelul deja aplicat pe traseul tramvaielor 21 si 41.

Proiectul, care a primit deja aprobarea Comisiei de Circulatie din cadrul PMB, va fi aplicat, daca va primi voturile consilierilor Generali, pe traseul de 21,6 kilometri. Potrivit raportului de specialitate care insoteste proiectul de hotarare, “In cazul instituirii caii proprii pe un tronson de 21, 6 km se obtine o viteza de exploatare de 15,83 km/h pentru linia 1, respectiv o capacitate de transport de 2.665 calatori/ora si sens pentru linia 1, cu circa 20% mai mult decat in prezent”. Implementarea masurii ar insemna, potrivit initiatorilor proiectului, ca numarul de calatori pe liniile de tramvai 1 si 10 va creste cu aproximativ 400 de persoane pe ora /sens.

CITESTE SI: Primaria Capitalei vrea sa instituie culoar unic de circulatie pe liniile tramvaielor 1, 16 si 32

Proiectul va fi discutat in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti, miercuri – 28 martie, iar valoarea lucrarilor se ridica la 6,28 milioane de lei.

Sursa: PMB via B365.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

nineteen − 10 =