Politia Locala Sector 4 si-a tras zece noi Dustere colorate pentru interventie rapida

Politia Locala Sector 4

Politia Locala Sector 4 are in dotare zece noi masini de interventie rapida. Este vorba despre zece masini Dacia Duster, pe care este imposibil sa le ratati daca trec prin zona voastra dintr-un motiv simplu: sunt colorate, iar asta nu este in mod neaparat ceva rau.

Potrivit declaratiilor primarului sectorului 4, cele zece masini vor actiona in tot atatea zone din sector, iar scopul principal al acestor dotari noi este nevoia de interventie rapida in caz de nevoie, mai ales ca sesizarile primite de Politia Locala curg garla cum se spune si cum lasa de inteles edilul Baluta.

Politia Locala Sector 4 este in cele mai multe dintre cazuri hulita de multi dintre locuitori. Cu sau fara motiv, treaba asta, cu critica oricand si oricum, a devenit un fel de preocupare din instinct a multor dintre cetatenii nemultumiti, mai mult sau mai putin justificat, de experientele avute cu politistii locali. Si, la fel de probabil, Politia Locala Sector 4 va primi si de acum inainte multe critici pentru ca va fi imposibil, chiar luand in calcul noile dotari, sa faca fata tuturor solicitarilor.

Nu de aceeasi parere este primarul sectorului 4 care, scrie pe pagina de facebook: “pe lângă mașinile de intervenție rapidă, mai avem alte 25 de echipaje pe timp de zi și încă 10 pe timp de noapte, care vă stau la dispoziție.”  Altfel spus, politia locala din sector ar trebui sa fie mult mai eficienta de acum inainte. Voi ce credeti, va fi sau nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven − eleven =