Politistii au retinut un barbat din sectorul 4 banuit de santaj sexual

santaj

Politistii din Bucuresti au retinut, ieri, un barbat in varsta de 30 de ani, cu domiciliul in sectorul 4, banuit de santaj, dupa cum anunta, printr-un comunicat de presa, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti (DGPMB).

Retinerea suspectului a avut loc dupa ce politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale – Politia Sectorului 4 au realizat o perchezitie domiciliara la locuinta barbatului. “Din datele si probele administrate in cauza a rezultat presupunerea rezonabila ca, in perioada februarie – martie a.c., barbatul i-a solicitat unei femei intretinerea de raporturi sexuale, sub amenintarea de a nu face publice mai multe fotografii care ar prezenta victima in ipostaze indecente, iar in demersul constrangerii a exercitat constant o presiune psihica asupra acesteia, prin apeluri telefonice, mesaje si amenintari cu acte de violenta”, se arata in comunicatul de presa al DGPMB. Conform politistilor, exista suspiciunea ca barbatul ar fi avut un comportament asemanator si fata de alte femei, pe care le aborda prin intermediul retelelor de socializare. “Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de santaj, cu cel in cauza in stare de retinere, urmand a fi prezentat magistratilor”.

Sursa: DGPMB

TE-AR PUTEA INTERESA SI: Politia a retinut mai multi scandalagii care au agresat doi tineri in scara unui bloc din Sectorul 4

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 − two =