Politia a retinut mai multi scandalagii care au agresat doi tineri in scara unui bloc din Sectorul 4

agresat

Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti anunta, printr-un comunicat de presa, ca in cursul noptii de vineri spre sambata (2 -3 februarie), politistii sectiei 26 au retinut patru barbati care au agresat doi tineri in scara unui bloc din Sectorul 4.

Mai exact, in seara zilei de vineri, 2 februarie, “persoana vatamata, impreuna cu un prieten care se afla in vizita la aceasta, au atras atentia mai multor tineri ca sunt prea zgomotosi si deranjeaza linistea locatarilor. Ca urmare a acestei discutii, patru tineri din grupul celor care erau zgomotosi au exercitat acte de violenta fata de cele doua persoane care le-au atras atentia, lovindu-i cu pumnii si picioarele”, se arata in comunicatul de presa al DGPMB. Politistii nu spun unde anume in sectorul 4 a avut loc incidentul. Dupa scandal, cei care i-au agresat pe locatari au fugit din imobil, insa ulterior au fost depistati de politisti si dusi la sectie, in vederea cercetarii.

Trei dintre cei patru agresori au fost retinuti de catre politisti, cercetarile fiind continuate de catre Sectia 26 Politie sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4, sub aspectul savarsirii infractiunilor de tulburare a linistii si ordinii publice si lovire sau alte violente.

CITESTE SI: Jaf armat la o banca de pe Soseaua Giurgiului!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

seventeen − nine =