Precizare a Primariei Sectorului 4 legata de situatia trecerilor de pietoni de pe Metalurgiei

Vesti cu adevarat bune de la Primaria Sectorului 4, legate de situatia trecerilor de pietoni / semaforizarea de pe Bd Metalurgiei. Autoritatea locala a trimis, din data de 23 octombrie a.c., o solicitare catre Administratia Strazilor Bucuresti – Directia Sistematizarea Circulatiei, in care cere gasirea si implementarea unor solutii tehnice eficiente care sa asigure fluidizarea traficului si, mai important, siguranta pietonilor. Documentul, pe care il gasiti mai jos, ne-a fost trimis astazi, de catre Biroul de Presa al primariei de sector, in urma publicarii de catre Sectorul4LIVE a articolului “Inca un accident pe o trecere de pietoni de pe Metalurgiei. Apel al cititorilor nostri catre autoritati“.

Va prezentam in continuare precizarile primite de la Primaria Sectorului 4 si documentul amintit:

“Referitor la materialul publicat astazi, 26 octombrie a.c., intitulat “Inca un accident pe o trecere de pietoni de pe Metalurgiei. Apel al cititorilor nostri catre autoritati”, dorim sa va aducem la cunostinta faptul ca Primaria Sectorului 4 a trimis catre Administratia Strazilor Bucuresti o adresa referitoare la aspectele prezentate de d-voastra, inca de la inceputul acestei saptamani, prin care solicita luarea de indata a masurilor care sa inlature pericolul major la care sunt expusi pietonii in zona respectiva.

În vederea unei soluționari cat mai rapide, speram ca serviciile competente sa intervina cat mai curând pentru remedierea aspectelor semnalate, deosebit de importante pentru siguranța și viata oamenilor.”

1 Comment

 1. Mircea

  octombrie 30, 2017 at 1:00 pm

  Problema ramane nerezolvata daca nu vor fi semaforizate (cu buton de actionare, pentru a nu bloca traficul auto) celelalte treceri de pietoni de pe Metalurgiei, in care au avut loc accidente in ultimul an (trecere Grand Arena, trecere Gilaului, trecere statia Editura Aramis, Giratoriu Metro, etc…).
  Semaforul de la intersectia cu Drumul Binelui (instalat si nepus in functiune deocamdata) va rezolva problema in aceasta intersectie (chiar si fara buton…).
  In continuare se vor produce accidente. Se circula cu viteza si nici iluminatul public nu este grozav.
  Adresa Primariei ( de a instala un buton la un semafor care nu este pus inca in functiune) este lipsita de sens.
  PS: recomand Politiei Rutiere sa viziteze intersectiile Metalurgiei cu Drumul Binelui si Drumul Gilaului. Se pare ca indicatoarele rutiere “Obligatoriu la dreapta” sunt orientative pentru majoritatea conducatorilor auto.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

2 + 11 =