Primaria Generala convoaca o sedinta astazi pentru aprobarea titlurilor comune de transport RATB Metrorex. Care vor fi tarifele

transport RATB Metrorex

Pe site-ul primariei Generale a fost publicat un convocator pentru “Sedinta de indata a Consiliului General”, pentru astazi, 4 decembrie – ora 16.00, in care se va decide aprobarea titlurilor comune de transport RATB Metrorex, conform unui acord semnat la sfarsitul lunii trecute intre Ministerul Transporturilor si PMB.

Cat vor costa noile titluri comune de transport RATB Metrorex

Potrivit documentului anexat anuntului sedintei care se va desfasura astazi, si care se regaseste si pe site-ul Ministerului Transporturilor, se propune introducerea in oferta tarifara a Metrorex S.A. a titlurilor comune de transport pentru transportul cu metroul si R.A.T.B dupa cum urmeaza:

Conform documentului citat, decontarea se va face la  vanzare iar valoarea suportului contactless se va incasa de catre emitentul cardului comercializat (Metrorex / RATB).

Valoarea suportului contactless reprezinta diferenta dintre tariful titlului de calatorie (Tabel 1) si suma tarifelor titlurilor de calatorie aferente, decontate de catre RATB si Metrorex  (Tabel 2).

Titlurile prevazute mai sus accepta ultima validare cu un minut inainte de expirarea perioadei stabilite 60 min.) si permit calatoria pana la capatul liniei la R.A.T.B. sau pana la iesirea din statie de la Metrorex S.A.

CITESTE SI: Vom putea plati calatoria la metrou cu cardul RATB. Acum se lucreaza la integrarea tarifara

Abonamentul de o zi valabil pe liniile R.A.T.B. si Metrorex S.A. permite un numar nelimitat de validari, atat la R.A.T.B., cat si la Metrorex S.A., are valabilitate 24 ore incepand cu ora si minutul la care se face prima validare si permite calatoria pana la capatul liniei la R.A.T.B. sau pana la iesirea din statie de la Metrorex S.A.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

13 − eleven =