IMPORTANT! Primaria Sectorului 4 anunta inchiderea parcurilor si locurilor de joaca din sector!

inchiderea parcurilor

Primaria Sectorului 4 anunta ca, incepand cu ziua de ieri (22 martie a.c.), interzice accesul publicului in toate spatiile publice si de relaxare de pe raza sectorului. Asta inseamna inchiderea parcurilor si locurilor de joaca din sector.

Potrivit unui comunicat de presa al administratiei, masura privind inchiderea parcurilor a fost luata “pentru implementarea exigentelor cuprinse in ordonanta militara nr.2/2020 emisa in contextul epidemiei de COVID-19 si avand in vedere numarul mare de oameni care zilele trecute nu au respectat recomandarile autoritatilor in privinta distantarii sociale”.

Decizia primariei se refera atat la parcurile pe care le are in administrare (Parcul Lumea Copiilor si Parcul Oraselul Copiilor), cat si cele aproximativ 250 de locuri de joaca pentru copii aflate in vecinatatea blocurilor de locuinte, precum si spatiile de relaxare destinate oamenilor de varsta a treia (foisoarele si locurile de fitness in aer liber).

Potrivit administratiei locale, masura inchiderii parcurilor si a locurilor de joaca va ramane valabila pe intreaga perioada in care Romania se va afla in stare de urgenta.

“In aceste conditii, rugam cetatenii sa respecte cu strictete recomandarile autoritatilor medicale si de ordine publica si sa limiteze la maximum posibil deplasarile care pot fi amanate. Reamintim faptul ca potrivit ordonantei militare nr. 2/2020, incepand de astazi, de la ora 22.00, deplasarile in afara domiciliului/rezidentei vor fi interzise pe timpul noptii si restrictionate in timpul zilei pentru persoanele care nu au un motiv intemeiat pentru a-si parasi gospodaria.”, se mai arata in comunicatul de presa al primariei.

CITESTE SI: Unde putem suna in Sectorul 4 daca avem nevoie de informatii sau sprijin

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 × five =