Primaria Sectorului 4 nu a dat inca autorizatiile pentru comerciantii de martisoare. Micii intreprinzatori le asteapta cu nerabdare

martisoare

Am primit in ultimele zile de la cititorii Sectorul4Live mai multe intrebari legate de autorizatiile pe care le elibereaza primaria, in fiecare an, in regim sezonier, pentru comercializarea martisoarelor. Intrebarea cea mai frecventa pe care am primit-o este cand va elibera administratia autorizatiile necesare celor care doresc sa vanda martisoare.

E ceva normal ca trebuie sa obtinem autorizatie pentru a comercializa martisoare, asa este legal, dar primaria nu a facut niciun anunt inca legat de procedura. Ne intereseaza aceste detalii, pentru ca fara autorizatii nu putem sa ne desfasuram activitatea”, ne scrie unul dintre cititorii nostri.

De asemenea, oameni spun ca asteapta de la administratia locala si detalii legate de locurile in care isi vor putea vinde martisoarele.

Daca ne uitam la cum s-a procedat in anii trecuti, ar trebui ca primaria sa anunte, chiar in aceste zile, toate aceste detalii, mai ales ca, asa cum spuneam in titlu, micii intreprinzatori le astepta cu nerabdare.

CITESTE SI: Distractie de Dragobete in Sectorul 4: doua saptamani de Festival al Iubirii in Parcul Lumea Copiilor

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 + 14 =