Primarul Baluta spune ca Dancila si Teodorovici i-au promis bani pentru continuarea investitiilor in Sectorul

Dancila

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a declarat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca in urma intalnirii pe care a avut-o astazi cu Premierul Viorica Dancila si cu Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a primit asigurari ca sectorul 4 va primi sustinere financiara de la Guvern pentru proiectele majore de investitii.

Potrivit comunciatului de presa, discutiile au fost axate pe identificarea solutiilor pentru sustinerea financiara a proiectelor majore de investitii ale Sectorului 4: “Atat doamna Viorica Dancila, cat si domnul Eugen Teodorovici, si-au reafirmat sustinerea Sectorului 4 si implicit a tuturor investitiilor ce vizeaza dezvoltarea normala a zonei de sud a Bucurestiului.”

„Sunt bucuros sa anunt ca toate proiectele de investitii ale Sectorului 4 vor fi sprjinite financiar de Guvernul Romaniei, prin Ministerul Finantelor Publice. (…)Discutam despre proiecte vitale pentru reducerea decalajului evident de dezvoltare a zonei de sud fata de zona de nord a Bucurestiului. In aceste conditii, sprijinul guvernamental ne va permite sa acceleram proiectele in urma carora Sectorul 4 nu va mai ramane in urma in privinta dezvoltarii”, a declarat primarul Sectorului 4.

Va reamintim ca primarul Capitalei si primarul Sectorul 3 au declarat, recent, ca atat Municipalitatea cat si primariile de sector din Bucuresti “sunt in faliment nedeclarat”, din cauza taierii bugetelor administratiei locale de catre Guvern. Am scris despre asta in articolul “Primariile din Bucuresti, in faliment? Intalnire de urgenta intre ministrul Finantelor si Premier”

1 Comment

  1. Radu ion

    iunie 12, 2019 at 11:46 am

    de ce v-ați răzbunat pe copii și le ați tăiat din bursele de performanță în semestrul II față de semestrul I votul din 26 mai a fost unul realist copii nu au nicio vină păcat că nu ați fost la un concurs să vedeți cit de mult muncesc acești copii să vă fie rușine domnule primar ați făcut copii sa plinga sper să nu mai prindeți un mandat la primărie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

four + two =