Primariile din Bucuresti, in faliment? Intalnire de urgenta intre ministrul Finantelor si Premier

faliment

Gabriela Firea declara, zilele trecute, ca primaria Capitalei este in faliment nedeclarat oficial.

Ieri, edilul Sectorului 3, Robert Negoita, atragea si el atentia ca primaria pe care o conduce are mari dificultati financiare, fara a pomeni concret, insa, despre un faliment. In opinia celor de mai sus, de vina pentru situatie ar fi “macelarirea” bugetelor locale de catre Liviu Dragnea si, evident, Guvernul Dancila.

Mai exact, dupa cum afirma primarul Capitalei, Guvernul Romaniei a alocal banii doar “pe hartie”, si cam atat, iar asta poate duce la un blocaj nemaintalnit.

Dincolo de opiniile si semnalele de alarma trase de edilii din Bucuresti, avem si vocea opozitiei din consiliile locale care sustine ca adevaratii vinovati pentru situatia dezastruoasa ar fi chiar managementul foarte slab prestat de catre Gabriela Firea.

Primarii celorlalte sectoare, inclusiv Daniel Baluta, de la Sectorul 4, nu au facut inca declaratii pe aceasta tema, dar vom reveni cu o actualizare a acestui text imediat ce primim informatii noi.

Avand in vedere situatia de mai sus, ale carei consecinte asupra locuitorilor Capitalei sunt greu de estimat acum, se pare ca premierul Dancila si ministrul Finatelor, Eugen Teodorovici, se vor intalni astazi, de urgenta, pentru a discuta tocmai aceasta problema.

Oare se mai poate rezolva ceva in al 12-lea ceas? Sa speram ca da, pentru ca atat mai avem. Speranta.

1 Comment

  1. Coco

    June 11, 2019 at 12:57 pm

    Cand baluta plateste sute de lei pe o bordura sau 75.000 euro pe montajul unui ghiveci la Tineretului e normal sa ramai ara bani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven − three =